Menu Zoek

is Waterrijkoesterdam.nl betrouwbaar?

Waterrijkoesterdam.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Waterrijkoesterdam.nl is daarop geen uitzondering. De website van Waterrijkoesterdam.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Waterrijkoesterdam.nl over zich zelf?

Villa’s
De vrijstaande watervilla’s, ontworpen door Nederlands ontwerper Piet Boon, zijn ruim en luxe en het grootste deel van de woningen beschikt over een eigen aanlegsteiger. De vakantiehuizen (Oesterdam Lounge, Oesterdam villa en Boon villa) zijn geschikt voor 4 tot 16 personen. Bij de Oesterdam villa kan ook gekozen worden voor een wellness variant met sauna, jacuzzi en/of sunshower. De villa’s zijn modern ingericht, bieden stuk voor een stuk een prachtig uitzicht op het water en zijn van alle gemakken voorzien.

Hotelappartementen
In het nieuwe centrumgebouw bevinden zich luxe 2-persoons en 4-persoons hotelappartementen. De 4-persoons kamer is zeer geschikt als familiekamer met een afgesloten slaapkamer, een open slaapkamer/woonkamer met een zithoek en televisie, een luxe badkamer en een kitchenette. Het hotelverblijf is inclusief ontbijt, dagelijkse schoonmaak, gratis wifi en gratis parkeren. Hotelgasten kunnen daarnaast gebruik maken van het binnenzwembad, het spa en wellness aanbod en de sportgelegenheden.

Faciliteiten
Watersport liefhebbers halen hun hart op door de vele mogelijkheden, zoals suppen, zeilen, duiken, zwemmen en vissen. Een boot huren of een eigen boot meenemen behoort ook tot de opties. De boot kan aangelegd worden bij de villa’s, maar ook in jachthaven Marina Oesterdam waar een moderne trailerhelling te vinden is. De jachthaven biedt ook een binnen- en buitenstalling voor boten.

Verdere faciliteiten zijn een fietsverhuur, wijnproeverij en horecagelegenheden. Harbourbeachclub ZINK, een à la carte restaurant met een cabana strand, buitenterras, vis- en oesterbar en luxe take-away, wordt in april 2019 geopend. Voor leuke activiteiten wordt er samengewerkt met Outdoor Elements. Paintballen, buggy rijden, een escape room of een culinaire RIB tocht; het is allemaal mogelijk.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Waterrijkoesterdam.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Waterrijkoesterdam.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Waterrijkoesterdam.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Waterrijkoesterdam.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Contact | Oesterdam Resort
Oesterdam Resort. Oesterdam 3 4691 PV Tholen. Telefoon: +31 (0)166 604 697. E-mail: receptie@oesterdam.nl. BESbswy. BESbswy. Heeft u nog vragen?
https://www.waterrijkoesterdam.nl/contact

Algemene voorwaarden | Resort Waterrijk Oesterdam
Lees hier de algemene voorwaarden van Waterrijk Oesterdam. ... +31 (0) 166 604 697 receptie@oesterdam.nl ... Algemene voorwaarden Oesterdam.
https://www.waterrijkoesterdam.nl/algemene-voorwaarden

Resort Waterrijk Oesterdam | Zeeland | Luxe villa's en hotel
Waterrijk Oesterdam - Unieke vakantievilla's in pure Zeeuwse rust en ruimte! Aan open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde in Zeeland.
https://www.waterrijkoesterdam.nl/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Waterrijkoesterdam.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Waterrijkoesterdam.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Waterrijkoesterdam.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.waterrijkoesterdam.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Waterrijkoesterdam.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Waterrijkoesterdam.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Waterrijkoesterdam.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Waterrijkoesterdam.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Waterrijk Oesterdam » Ervaringen voor en door klanten in 2020
Is Waterrijk Oesterdam betrouwbaar? Hoe beoordelen klanten ze in september 2020? ✓ 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten.
https://nederlandreview.nl/vakantie/waterrijk-oesterdam-ervaringen-beoordelingen-reviews

Vakanties binnen Nederland - Lees ervaringen van klanten
Lees hier reviews van allerlei vakantie-aanbieders voor binnenlandse reizen! ... Lees hier reviews van klanten die ook in Nederland bleven voor hun vakantie en ... Waterrijk Oesterdam merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie- ...
https://nederlandreview.nl/ervaringen/vakantie/vakantie-nederland-binnenlandse-reizen-ervaringen-reviews

{"items": [{"title":"Caiway","url":"\/telecom\/caiway-storingen-reviews ...
... energie\/energie-direct-beoordelingen-ervaring-reviews"},{"title":" VakantieVeilingen.nl","url":"\/vakantie\/vakantieveilingen-nl-beoordelingen- ervaring-reviews"} ...
https://nederlandreview.nl/ajax-search?phrase=

https://nederlandreview.nl/ https://nederlandreview.nl/ervaringen ...
... ://nederlandreview.nl/ervaringen/energie/groene-energie-beoordelingen- ervaring-reviews ... .nl/ervaringen/vakantie/Zon-vakanties-ervaringen- beoordelingen-reviews ... .nl/vakantie/waterrijk-oesterdam-ervaringen- beoordelingen-reviews ...
https://nederlandreview.nl/sitemap.xml

Vakantie ervaringen » De beste reis-organisaties volgens U op een ...
Heeft u een goede of slechte ervaringen van een hotel, reisaanbieder, vakantie huisje of vliegticketaanbieder, vertel en lees alle reviews op NederlandReview.
https://nederlandreview.nl/ervaringen/vakantie?page=5

 

Klachten Waterrijkoesterdam.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Waterrijkoesterdam.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Waterrijkoesterdam.nl':

Algemene voorwaarden Waterrijk Oesterdam
Waterrijk Oesterdam: de handels- en merknaam voor het reserveren van ... kinderen en baby's) als vermeld op de Website (www.waterrijkoesterdam.nl) is niet toegestaan. ... Na ontvangst van de klacht door Waterrijk Oesterdam ontvangt de ...
https://www.glampings.com/vakantieparken/waterrijk-oesterdam/algemene-voorwaarden

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Waterrijkoesterdam.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk.

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Waterrijkoesterdam.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Waterrijkoesterdam.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Waterrijkoesterdam.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Waterrijkoesterdam.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Waterrijkoesterdam.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Waterrijkoesterdam.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Waterrijkoesterdam.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Waterrijkoesterdam.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Waterrijkoesterdam.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Waterrijkoesterdam.nl?

Ga naar Waterrijkoesterdam.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met waterrijkoesterdam.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van waterrijkoesterdam.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.