Menu Zoek

is Speelgoedpostorder.nl betrouwbaar?

Speelgoedpostorder.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Speelgoedpostorder.nl is daarop geen uitzondering. De website van Speelgoedpostorder.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Speelgoedpostorder.nl over zich zelf?

De speelgoedpostorder.nl verkoopt een groot assortiment speelgoed en pluche knuffels van diverse bekende speelgoed merken. U kunt hier ook terecht voor een groot assortiment buitenspeelgoed, zoals trampolines, speelhuisjes, zandbakken en opblaasbare zwembaden.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Speelgoedpostorder.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Speelgoedpostorder.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Speelgoedpostorder.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Speelgoedpostorder.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Speelgoedpostorder.nl: Speelgoed online bestellen?
speelgoedpostorder.nl - Online speelgoed bestellen? Bij Speelgoedpostorder.nl vind je het grootste assortiment speelgoed, knuffels en spelletjes!
https://www.speelgoedpostorder.nl/

Algemene voorwaarden van speelgoedpostorder.nl
Algemene voorwaarden van speelgoedpostorder.nl (onderdeel van Shoppartners BV). Deze algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel ...
https://www.speelgoedpostorder.nl/document/algemene-voorwaarden.html

Speelgoedpostorder.nl: Speelgoed online bestellen?
speelgoedpostorder.nl - Online speelgoed bestellen? Bij Speelgoedpostorder.nl vind je het grootste assortiment speelgoed, knuffels en spelletjes!
https://www.speelgoedpostorder.nl/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Speelgoedpostorder.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Speelgoedpostorder.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Speelgoedpostorder.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.speelgoedpostorder.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Speelgoedpostorder.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Speelgoedpostorder.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Speelgoedpostorder.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Speelgoedpostorder.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Speelgoedpostorder » Lees beoordelingen en reviews
Is Speelgoedpostorder betrouwbaar? Hoe beoordelen klanten ze in mei 2020? ✓ 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. Lees het hier ...
https://nederlandreview.nl/online-shoppen/speelgoedpostorder-ervaringen-beoordelingen-reviews

www.speelgoedwinkel.nl reviews| Lees klantreviews over www ...
Ben je het eens met de sterrenscore van www.speelgoedwinkel.nl? Bekijk wat 740 klanten hebben geschreven en deel je eigen ervaringen.
https://nl.trustpilot.com/review/www.speelgoedwinkel.nl

Trampoline-winkel.nl Speelgoedpostorder » Ervaringen voor en ...
Is Trampoline-winkel.nl Speelgoedpostorder betrouwbaar? Hoe beoordelen klanten ze in augustus 2020? ✓ 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van  ...
https://nederlandreview.nl/online-shoppen/trampoline-winkel-nl-speelgoedpostorder-ervaringen-beoordelingen-reviews

De Boeddha Winkel » Lees ervaringen van klanten
20 april 2017 ... 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. Lees het hier » ... Knuffelparadijs.nl, Speelgoedpostorder.nl en Hobbymax.nl.
https://nederlandreview.nl/online-shoppen/de-boeddha-winkel-ervaringen-beoordelingen-reviews

Feedback Company
Garden-lights-kopen.nl · Upstairs · AdviespraktijkVoorVogelsWebshop · Speelgoedpostorder.nl · RITEL · Heutinkvoorthuis · Lindseys.nl · Lamiwood · THSTools
https://beoordelingen.feedbackcompany.nl/reviews/6192-61/Studieplan.html

 

Klachten Speelgoedpostorder.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Speelgoedpostorder.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Speelgoedpostorder.nl':

Speelgoedpostorder.nl - Thuiswinkel Waarborg-certificaat
4 aug 2010 ... Dit betekent dat Speelgoedpostorder.nl als webshop is gecertificeerd door de Stichting ... Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht?
https://www.thuiswinkel.org/leden/speelgoedpostorder.nl/certificaat

Speelgoedpostorder.nl | Reviews en ervaringen ...
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Verbeterpunten of tips. Vulling voor in een te grote doos. Scheelt schade aan de bestelde spullen.
https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/speelgoedpostorder-nl/

Flessen etiket ratten slijm - Feestartikelen winkel leeuwarden
Stuur een e-mail. klantenservice@shoppartners.nl ... Bellatio.nl · Fun en Feest.nl · Hobbymax.nl · Knuffelparadijs.nl · Speelgoedpostorder.nl · Alle winkels 183 ...
http://leeuwarden.feestartikelen-winkel.nl/product/10051661/feestartikelen-flessen-etiket-ratten-slijm.html

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Speelgoedpostorder.nl - Thuiswinkel Waarborg-certificaat
4 aug 2010 ... Dit betekent dat Speelgoedpostorder.nl als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de ...
https://www.thuiswinkel.org/leden/speelgoedpostorder.nl/certificaat

["101BHVSHOP.nl","123 3D B.V.","123 Ventilatie","123Accu B.V. ...
NL","Spatlap","Special fashion","Special Fashion via bol.com"," Speelgoedpostorder.nl","SpellenRijk.nl","Spherex","Spierings Herenmode"," Sport2000" ...
https://www.thuiswinkel.org/AjaxHandler.ashx?action=getautosuggestregisteredshopnames

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Speelgoedpostorder.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Speelgoedpostorder.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Speelgoedpostorder.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Speelgoedpostorder.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Speelgoedpostorder.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Speelgoedpostorder.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Speelgoedpostorder.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Speelgoedpostorder.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Speelgoedpostorder.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Speelgoedpostorder.nl?

Ga naar Speelgoedpostorder.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met speelgoedpostorder.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van speelgoedpostorder.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.