Menu Zoek

is Seniorengeluk.nl betrouwbaar?

Seniorengeluk.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Seniorengeluk.nl is daarop geen uitzondering. De website van Seniorengeluk.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Seniorengeluk.nl over zich zelf?

SeniorenGeluk.nl is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 180 nieuwe deelnemers per dag is SeniorenGeluk.nl uitgegroeid tot de grootste én meest actieve datingsite voor senioren.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Seniorengeluk.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Seniorengeluk.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Seniorengeluk.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Seniorengeluk.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Contact | SeniorenGeluk.nl
U bent reeds deelnemer. Indien u een profiel heeft op SeniorenGeluk.nl, log dan eerst in en gebruik daarna het Reactieformulier via Help. Uw vraag wordt met ...
https://www.seniorengeluk.nl/Dating/Contact.aspx

Algemene voorwaarden | SeniorenGeluk.nl
Deze Algemene Voorwaarden zijn van kracht met ingang van 29 augustus 2019. Artikel 1: Definities. SeniorenGeluk.nl: de besloten vennootschap met beperkte ...
https://www.seniorengeluk.nl/Dating/Info/Terms

SeniorenGeluk.nl: Dating voor 50-plussers
SeniorenGeluk.nl, de grootste Nederlandse datingsite voor senioren! Kom direct in contact met andere 50-plussers | 50 Plusser | 50 Plus | ouderen.
https://www.seniorengeluk.nl/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Seniorengeluk.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Seniorengeluk.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Seniorengeluk.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.Seniorengeluk.nl/Dating/Register of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Seniorengeluk.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Seniorengeluk.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Seniorengeluk.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Seniorengeluk.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Seniorengeluk » Ervaringen over dating
100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. Lees het hier » ... Ervaringen & reviews lezen over de datingsite seniorengeluk.nl? Hoe leuk is ...
https://nederlandreview.nl/dating/seniorengeluk-ervaringen-beoordelingen-reviews

Langemensen-Dating.nl » Lees reviews van klanten
SeniorenGeluk.nl; Alleenstaande-Mamas.nl; SmartSingles.nl; Maatjemeer-Match. nl en nog veel meer…. 10 voordelen van lang zijn ...
https://nederlandreview.nl/dating/langemensen-dating-nl-ervaringen-beoordelingen-reviews

Dating sites » Ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
Datingsites. Wat is de beste Datingsite van Nederland? Hier alle datingsite op een rijtje! Lees ervaringen van Nederlanders die U voorgingen.
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating/dating-beoordelingen-ervaring-reviews

KleineMensen-Dating.nl » Ervaringen van klanten
... ze in augustus 2020? ✓ 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. Lees het hier » ... KleineMensen-Dating.nl merklogo voor beoordelingen van online dating Bekijken ... SeniorenGeluk.nl • Alleenstaande- Mamas.nl
https://nederlandreview.nl/dating/kleinemensen-dating-nl-ervaringen-beoordelingen-reviews

SeniorenPassie » Ervaringen voor en door klanten in 2020
Seniorenpassie.nl is een dating site voor ouderen. Het is een ... Lees dan de ervaringen, reviews en beoordelingen op NederlandReview. Op die manier is het ...
https://nederlandreview.nl/dating/seniorenpassie-ervaringen-beoordelingen-reviews

 

Klachten Seniorengeluk.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Seniorengeluk.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Seniorengeluk.nl':

Klacht over Seniorengeluk.nl? Meld nu, wij helpen oplossen ...
Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Seniorengeluk .nl en kunt u zien welke klachten Seniorengeluk.nl reeds opgelost heeft.... Lees ...
https://www.klacht.nl/seniorengeluk-nl/

seniorengeluk - Kassa - BNNVARA
Mijn vriendin is daar behoorlijk boos over en wil daar een klacht over ... Op SeniorenGeluk.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige ...
https://www.bnnvara.nl/kassa/discussie-seniorengeluk

Sylvia Witteman zoekt verlichting op klacht.nl: 'Wie heeft mijn andere ...
29 juni 2018 ... Sylvia Witteman zoekt verlichting op klacht.nl: 'Wie heeft mijn andere helft ... perikelen op dating-sites met namen als 'seniorengeluk.nl'.('ik log ...
https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/sylvia-witteman-zoekt-verlichting-op-klacht-nl-wie-heeft-mijn-andere-helft-opgegeten~b936ac02/

Seniorengeluk » Ervaringen over dating
Lees dan de ervaringen, reviews en beoordelingen op NederlandReview. Op die manier is het ... Klachten, tips en complimenten over en voor seniorengeluk.nl.
https://nederlandreview.nl/dating/seniorengeluk-ervaringen-beoordelingen-reviews

SeniorenGeluk - Ervaringen, Reviews en Klachten - Datingwebsites.nl
10 okt 2018 ... Reviews over SeniorenGeluk - SeniorenGeluk.nl brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.
https://www.datingwebsites.nl/reviews/senioren-geluk/

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Ledenlijst - Thuiswinkel.org
Hieronder tonen wij waarschuwingen over webwinkels die zich niet aan de wet houden, ons logo misbruiken, of failliet zijn gegaan. 01 juli 2020. Twyst.nl is failliet ...
https://www.thuiswinkel.org/ledenlijst/

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Seniorengeluk.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Seniorengeluk.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Seniorengeluk.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Seniorengeluk.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Seniorengeluk.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Seniorengeluk.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Seniorengeluk.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Seniorengeluk.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Seniorengeluk.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Seniorengeluk.nl?

Ga naar Seniorengeluk.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met seniorengeluk.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van seniorengeluk.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.