Menu Zoek

is Rheezerwold.nl betrouwbaar?

Rheezerwold.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Rheezerwold.nl is daarop geen uitzondering. De website van Rheezerwold.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Rheezerwold.nl over zich zelf?

Rheezerwold.nl is een gezellige camping met vele faciliteiten voor jong en oud. De uitdagende speelcombinaties en interactieve speelvelden zorgen voor veel speelplezier voor kinderen. Ook is er een animatieteam aanwezig in de schoolvakanties. Voor een verfrissende duik kan men terecht in het binnen - en vernieuwd buitenzwembad met glijbaan. Om optimaal te ontspannen biedt de camping een Finse sauna voor 4 of 6 personen met een temperatuur van ongeveer 80 graden Celsius. De sportievelingen kunnen hun energie kwijt op de verschillende sportvelden zoals tennisbaan, basketbalveld en volleybalveld. Voor lunch, diner of een drankje kan men terecht bij meerdere horecagelegenheden.

Huisdiervriendelijk
Honden zijn welkom bij Rheezerwold.nl. Samen genieten van de wandelingen in het aangrenzende bos. De hond mag alleen mee op de camping, dit geldt niet voor de verhuuraccommodaties. Speciaal voor hen is er een hondendouche.

Kamperen
De kampeerplaatsen van Rheezerwold.nl bestaan allemaal uit comfortplaatsen en zijn ruim opgezet. De comfortplaatsen zijn voorzien van stroom, water aansluiting, CAI-aansluiting en wifi. Het kampeeraanbod van Rheezerwold.nl:
• Comfort;
• Comfort XL;
• Luxe Comfort XL;
• Seizoensplaats.

Verhuur
Op deze familiecamping is er ook de mogelijkheid te verblijven in diverse verhuuraccommodaties geschikt voor maximaal 6 personen, namelijk:
• Kampeer Bungalow;
• Trekkershut;
• Stacaravan Brem;
• Mobile home;
• Chalets;
• Glamping Outdoorlodge.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Rheezerwold.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Rheezerwold.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Rheezerwold.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Rheezerwold.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

CAMPING RHEEZERWOLD - Campground Reviews (Hardenberg ...
Camping Rheezerwold, Hardenberg: See traveler reviews, candid photos, and ... Contact. Larixweg 7, Hardenberg The Netherlands. Name/address in local ...
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g652320-d10449989-Reviews-Camping_Rheezerwold-Hardenberg_Overijssel_Province.html

Algemene voorwaarden | Vakantiepark 't Rheezerwold
Bekijk hier de algemene voorwaarden die gelden op Vakantiepark 't Rheezerwold: een kleinschalig familiepark in Hardenberg (Overijssel).
https://www.rheezerwold.nl/algemene-voorwaarden

Vakantiepark 't Rheezerwold | Binnen- en buitenzwembad | Overijssel
Op ons 5-sterren vakantiepark vermaakt u zich met uitdagende speelcombinaties , interactieve speelvelden en een binnen- en buitenzwembad met glijbaan.
https://www.rheezerwold.nl/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Rheezerwold.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Rheezerwold.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Rheezerwold.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.rheezerwold.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Rheezerwold.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Rheezerwold.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Rheezerwold.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Rheezerwold.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Vakantiepark 't Rheezerwold » Ervaringen voor en door klanten in ...
100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. ... Vakantiepark 't Rheezerwold merklogo voor beoordelingen van reis- en ... aan recreatie en faciliteiten te bieden heeft, zie je Nederland zo ook eens van een andere kant.
https://nederlandreview.nl/vakantie/vakantiepark-t-rheezerwold-ervaringen-beoordelingen-reviews

Ervaringen, beoordelingen, reviews en klachten - NederlandReview
NederlandReview is Nederlands nationale verzamelsite van reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten over alle winkels en webwinkels in Nederland. ... Vakantiepark 't Rheezerwold merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-  ...
https://nederlandreview.nl/zoeken?q=vakantiepark

Vakanties binnen Nederland - Lees ervaringen van klanten
Lees hier reviews van allerlei vakantie-aanbieders voor binnenlandse reizen! ... Lees hier reviews van klanten die ook in Nederland bleven voor hun vakantie en welke ... Vakantiepark 't Rheezerwold merklogo voor beoordelingen van reis- en  ...
https://nederlandreview.nl/ervaringen/vakantie/vakantie-nederland-binnenlandse-reizen-ervaringen-reviews

{"items": [{"title":"Caiway","url":"\/telecom\/caiway-storingen-reviews ...
... energie\/energie-direct-beoordelingen-ervaring-reviews"},{"title":" VakantieVeilingen.nl","url":"\/vakantie\/vakantieveilingen-nl-beoordelingen- ervaring-reviews"} ...
https://nederlandreview.nl/ajax-search?phrase=

https://nederlandreview.nl/ https://nederlandreview.nl/ervaringen ...
... .nl/ervaringen/vakantie/Zon-vakanties-ervaringen-beoordelingen-reviews ... .nl/ vakantie/vakantiepark-t-rheezerwold-ervaringen-beoordelingen-reviews ...
https://nederlandreview.nl/sitemap.xml

 

Klachten Rheezerwold.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Rheezerwold.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Rheezerwold.nl':

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Rheezerwold.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk.

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Rheezerwold.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Rheezerwold.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Rheezerwold.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Rheezerwold.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Rheezerwold.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Rheezerwold.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Rheezerwold.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Rheezerwold.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Rheezerwold.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Rheezerwold.nl?

Ga naar Rheezerwold.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met rheezerwold.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van rheezerwold.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.