Menu Zoek

is Milf-Match.nl betrouwbaar?

Milf-Match.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Milf-Match.nl is daarop geen uitzondering. De website van Milf-Match.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Milf-Match.nl over zich zelf?

Milf-Match.nl is een casual datingsite die zich richt op jonge mannen in Nederland die houden van spanning en erotiek met sexy moeders. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag behoort Milf-Match.nl inmiddels tot één van de meest toonaangevende sites voor lust en erotiek.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Milf-Match.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Milf-Match.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Milf-Match.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Milf-Match.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Dating voor milf(lovers) | Milf-Match.nl
Milf-Match.nl, de datingsite voor spannende contacten tussen oudere (ervaren) vrouwen en jongere mannen. Schrijf je gratis in!
https://www.milf-match.nl/

Algemene voorwaarden | Milf-Match.nl
Deze Algemene Voorwaarden zijn van kracht met ingang van 29 augustus 2019. Artikel 1: Definities. Milf-Match.nl: de besloten vennootschap met beperkte ...
https://www.milf-match.nl/Dating/Info/Terms

Dating voor milf(lovers) | Milf-Match.nl
Milf-Match.nl, de datingsite voor spannende contacten tussen oudere (ervaren) vrouwen en jongere mannen. Schrijf je gratis in!
https://www.milf-match.nl/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Milf-Match.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Milf-Match.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Milf-Match.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.milf-match.nl/Dating/Register of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Milf-Match.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Milf-Match.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Milf-Match.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Milf-Match.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

MILF Match » Ervaringen voor en door klanten in 2020
Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met ...
https://nederlandreview.nl/dating/milf-match-ervaringen-beoordelingen-reviews

Welke dating site is betrouwbaar en de beste van NL? Lees ...
Of daarmee de match beter wordt is vaak nog maar de vraag. Niet alle sites zijn even goed gebouwd. Daarom raden we altijd aan eerst de ervaringen van onze ...
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating

Dating sites » Ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
9 rating (1 beoordelingen) · Bekijken · SmartSingles.nl merklogo voor beoordelingen van online dating ... MILF Match. 3.6 rating (3 beoordelingen) · Bekijken.
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating/dating-beoordelingen-ervaring-reviews

Ondeugende Papas » Ervaringen voor en door klanten in 2020
100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. ... van Orbinair BV, net zoals de dating sites MILF Match, Regioswingers en RegioSexContact.
https://nederlandreview.nl/dating/ondeugende-papas-ervaringen-beoordelingen-reviews

Getrouwd & overspel » Ervaringen, reviews, beoordelingen en ...
Bij NederlandReview hebben we een zoekfunctie gebouwd om je te helpen de juiste sites te ... MILF Match merklogo voor beoordelingen van online dating ...
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating/getrouwd-overspel-beoordelingen-ervaring-reviews

 

Klachten Milf-Match.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Milf-Match.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Milf-Match.nl':

Milf-match.nl ervaringen, reviews en klachten - geupdatet voor ...
1 dag geleden ... Dit bedrijf is nog niet beoordeeld. Wees de eerste! Op deze pagina staan reviews , klachten en ervaringen van Milf-match.nl. Lees de reviews en ...
https://reviewdesk.nl/datingsites/milf-match-nl/

Milf Match - Ervaringen, Reviews en Klachten - Update: augustus 2020
29 aug 2017 ... Reviews over Milf Match - Dating voor milf(lovers) | Milf-Match.nl Milf-Match.nl, de datingsite voor spannende contacten tussen oudere ...
https://www.datingwebsites.nl/reviews/milf-match/

Milf-match.nl - Websitesvergelijken.com
Milf-match.nl Reviews. We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Milf-match.nl. Bezoek Milf-match.nl  ...
https://www.websitesvergelijken.com/reviews/milf-match-nl/

Slechte Ervaringen!
Milf-Match.nl ... tindrdate.nl volgens mij allemaal nep profielen met een heel team erachter om maar crdits te scoren! Continue Reading ... Zelfs aangetekende brieven van KlachtenKompas van de Consumenten Bond worden niet beantwoord.
https://www.nietnep.nl/index.php/slechte-ervaringen

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Milf-Match.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk.

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Milf-Match.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Milf-Match.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Milf-Match.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Milf-Match.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Milf-Match.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Milf-Match.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Milf-Match.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Milf-Match.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Milf-Match.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Milf-Match.nl?

Ga naar Milf-Match.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplicht



Heb jij ervaring met milf-match.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van milf-match.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.