Menu Zoek

is Marinaparcs.nl betrouwbaar?

Marinaparcs.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Marinaparcs.nl is daarop geen uitzondering. De website van Marinaparcs.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Marinaparcs.nl over zich zelf?

Accommodaties
Marinaparcs.nl biedt een ruime keuze aan accommodaties geschikt voor 2 tot maximaal 7 personen. Alle accommodaties liggen op of aan het water. Havenlodges, voor 4, 5 of 6 personen, zijn te huren in Amsterdam, Naarden en Lelystad. In Naarden bevinden zich naast de havenlodges ook Tiny Wagons en de oudste woonboot van Nederland; woonboot De Zwerver geschikt voor maximaal 7 personen. In Almere staan bijzondere 2 persoons ‘waterbubbels’ een klein rond 2-persoons huisje op het water met een prachtig uitzicht over de jachthaven. In Almere kan men ook overnachten in één van de safaritenten of lodges aan het water geschikt voor 2, 4, 5 of 6 personen. Marinaparcs.nl biedt daarmee een glamping aan het water. Dat is genieten van het echte kampeergevoel maar tegelijkertijd van luxe en comfort in de ingerichte tenten. Eveneens in Almere staan vrolijke tinywagons, deze oude schaftketens zijn praktisch ingericht en geschikt voor 2 personen. In alle accommodaties kan men genieten van de rust en schitterende natuur.

Faciliteiten
De accommodaties van Marinaparcs.nl liggen in verschillende jachthavens en beschikken dus ook over verschillende faciliteiten. Zo heeft de havenlodge in jachthaven Tineke Bakker geen faciliteiten, maar voor activiteiten kunt u terecht bij de tegenovergelegen camping Zeeburg Amsterdam. In de andere jachthavens zijn verschillende faciliteiten te vinden. In Jachthaven Naarden kunnen bezoekers heerlijk dineren in Restaurant Porterhouse, zijn er speelplekken voor kinderen en kunnen ze gebruik maken van het sanitairgebouw en de wasserette. Jachthaven Marina Muiderzand beschikt eveneens over een heerlijk restaurant, speelplekken en een sanitairgebouw maar ook over fietsverhuur, Wifi en het strandbad duin. In jachthaven Lelystad Deko Marina zijn ook tal van voorzieningen, voordeel van deze jachthaven is dat het op slechts 1 km van Outletstore Bataviastad vandaan ligt, heerlijk goedkoop shoppen en genieten van heerlijke hapjes en drankjes!

USP’s
• Unieke accommodaties aan en op het water;
• Geschikt voor 2 tot 7 personen;
• Havenlodges, Tinywagons, Safaritenten en Waterbubbels;
• Gelegen in jachthavens nabij Amsterdam;
• Goede bereikbaarheid centrum Amsterdam.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Marinaparcs.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Marinaparcs.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Marinaparcs.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Marinaparcs.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Contact | Marina Parcs
Dan kunt u telefonisch contact opnemen of u kunt het contactformulier invullen, welke wij zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden. Contactgegevens. Voor ...
https://www.marinaparcs.nl/contact

Algemene voorwaarden
Marinaparcs is aangesloten bij de RECRON (Vereniging van Recreatie Ondernemers Nederland). De RECRON-voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg ...
https://www.marinaparcs.nl/algemene-voorwaarden-1

Pakket retour sturen? Bekijk hier hoe je dat doet | PostNL
Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-punt. Heb je van de afzender al een retourlabel  ...
https://www.postnl.nl/klantenservice/retour-sturen/pakket/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Marinaparcs.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Marinaparcs.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Marinaparcs.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.marinaparcs.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Marinaparcs.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Marinaparcs.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Marinaparcs.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Marinaparcs.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Marina Parcs Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)
Deze zijn volgens Marina Parcs geschikt voor een sportieve of culturele vakantie. Dan is er nog De Zwerver, het oudste woonschip en atelierschip van Nederland.
https://nederlandreview.nl/vakantie/marina-parcs-ervaringen-beoordelingen-reviews

{"items": [{"title":"Caiway","url":"\/telecom\/caiway-storingen-reviews ...
... energie\/energie-direct-beoordelingen-ervaring-reviews"},{"title":" VakantieVeilingen.nl","url":"\/vakantie\/vakantieveilingen-nl-beoordelingen- ervaring-reviews"} ...
https://nederlandreview.nl/ajax-search?phrase=

https://nederlandreview.nl/ https://nederlandreview.nl/ervaringen ...
... .nl/ervaringen/energie/groene-energie-beoordelingen-ervaring-reviews ... .nl/ ervaringen/vakantie/Zon-vakanties-ervaringen-beoordelingen-reviews ... https:// nederlandreview.nl/vakantie/marina-parcs-ervaringen-beoordelingen-reviews ...
https://nederlandreview.nl/sitemap.xml

Vakantie ervaringen » De beste reis-organisaties volgens U op een ...
Heeft u een goede of slechte ervaringen van een hotel, reisaanbieder, vakantie huisje of vliegticketaanbieder, vertel en lees alle reviews op NederlandReview.
https://nederlandreview.nl/ervaringen/vakantie?page=6

 

Klachten Marinaparcs.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Marinaparcs.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Marinaparcs.nl':

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Marinaparcs.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk.

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Marinaparcs.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Marinaparcs.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Marinaparcs.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Marinaparcs.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Marinaparcs.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Marinaparcs.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Marinaparcs.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Marinaparcs.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Marinaparcs.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Marinaparcs.nl?

Ga naar Marinaparcs.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met marinaparcs.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van marinaparcs.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.