Menu Zoek

is Maatjemeer-match.nl betrouwbaar?

Maatjemeer-match.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Maatjemeer-match.nl is daarop geen uitzondering. De website van Maatjemeer-match.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Maatjemeer-match.nl over zich zelf?

Maatjemeer-Match.nl is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.nl uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Maatjemeer-match.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Maatjemeer-match.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Maatjemeer-match.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Maatjemeer-match.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Maatjemeer-Match.nl: Dating voor volslanke singles
Maatjemeer-Match.nl is een datingsite voor volslanke singles en mensen die houden van een maatje meer. Schrijf je gratis in!
https://www.maatjemeer-match.nl/

Algemene voorwaarden | Maatjemeer-Match.nl
29 aug 2019 ... Maatjemeer-Match.nl is een datingsite voor volslanke singles en mensen die houden van een maatje meer. Schrijf je gratis in!
https://www.maatjemeer-match.nl/Dating/Info/Terms

Maatjemeer-Match.nl: Dating voor volslanke singles
Maatjemeer-Match.nl is een datingsite voor volslanke singles en mensen die houden van een maatje meer. Schrijf je gratis in!
https://www.maatjemeer-match.nl/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Maatjemeer-match.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Maatjemeer-match.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Maatjemeer-match.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.maatjemeer-match.nl/Dating/Register of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Maatjemeer-match.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Maatjemeer-match.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Maatjemeer-match.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Maatjemeer-match.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Maatjemeer-Match.nl » Ervaringen met volslank daten
Is Maatjemeer-Match.nl betrouwbaar? Hoe beoordelen klanten ze in augustus 2020? ✓ 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten.
https://nederlandreview.nl/dating/maatjemeer-match-nl-ervaringen-beoordelingen-reviews

Maatjemeermatch » Ervaringen voor en door klanten in 2020
Maatjemeermatch merklogo voor beoordelingen van online dating Bekijken ... Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed ...
https://nederlandreview.nl/dating/maatjemeermatch-ervaringen-beoordelingen

Dating sites » Ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
Runnersdate.nl. 8.6 rating (3 beoordelingen) · Bekijken · Maatjemeermatch merklogo voor beoordelingen van online dating ...
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating/dating-beoordelingen-ervaring-reviews

Welke dating site is betrouwbaar en de beste van NL? Lees ...
Bij NederlandReview hebben we een zoekfunctie gebouwd om je te helpen de juiste sites ... Maatjemeermatch merklogo voor beoordelingen van online dating ...
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating

Langemensen-Dating.nl » Lees reviews van klanten
Maatjemeer-Match.nl en nog veel meer…. 10 voordelen van lang zijn. Diensten. Langemensen-Dating.nl is er voor iedereen van ...
https://nederlandreview.nl/dating/langemensen-dating-nl-ervaringen-beoordelingen-reviews

 

Klachten Maatjemeer-match.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Maatjemeer-match.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Maatjemeer-match.nl':

Maatjemeer-Match.nl » Ervaringen met volslank daten
Is dit een goede ontmoetingsplaats voor jouw ware liefde? Maatjemeer-Match.nl. Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6). Ga naar de ...
https://nederlandreview.nl/dating/maatjemeer-match-nl-ervaringen-beoordelingen-reviews

Maatjemeer-match.nl - Websitesvergelijken.com
Maatjemeer-match.nl Reviews. We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Maatjemeer-match.nl.
https://www.websitesvergelijken.com/reviews/maatjemeer-match-nl/

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Maatjemeer-match.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk.

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Maatjemeer-match.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Maatjemeer-match.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Maatjemeer-match.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Maatjemeer-match.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Maatjemeer-match.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Maatjemeer-match.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Maatjemeer-match.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Maatjemeer-match.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Maatjemeer-match.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Maatjemeer-match.nl?

Ga naar Maatjemeer-match.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met maatjemeer-match.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van maatjemeer-match.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.