Menu Zoek

is Kinq.nl betrouwbaar?

Kinq.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Kinq.nl is daarop geen uitzondering. De website van Kinq.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Kinq.nl over zich zelf?

KINQ.nl is het meest inspirerende online warenhuis voor al uw gadgets, smart devices, audio-video apparatuur en nog veel meer. Bij KINQ.nl koopt u innovatieve artikelen die uw leven makkelijker maken. KINQ.nl biedt een ruime keuze aan unieke producten. Het gaat er niet om zoveel mogelijk producten aan te bieden, maar de producten aan te bieden die een meerwaarde hebben.

De blogs op KINQ.nl inspireren en/of helpen u mogelijk om een keuze te maken. En naast de productinformatie van de fabrikant probeert KINQ.nl u altijd zoveel mogelijk extra informatie te verschaffen.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Kinq.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Kinq.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Kinq.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Kinq.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

KinQ | Smart makes easy!
Kinq.nl ✅ Uitstekend support ✅ Makkelijk retourneren ✅ Betaal na ontvangst.
https://www.kinq.nl/

Acties & voorwaarden
E-mailadres of ander aan de consument aangeboden elektronisch communicatiemiddel met dezelfde functionaliteit als email; info@kinq.nl. KvK- nummer ...
https://www.kinq.nl/acties

retourneren & garantie
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. ... info@kinq.nl; of telefoonnummer: 085-5000401 Onze medewerkers helpen je ...
https://www.kinq.nl/retourneren-garantie

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Kinq.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Kinq.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Kinq.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.kinq.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Kinq.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Kinq.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Kinq.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Kinq.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Kinq Reviews
Reviews voor Kinq. Totaal score 8.6. Totaal aantal beoordelingen 256. Beveelt ons aan 93%. Aantal keer bekeken 1,715. Beoordeel ons ...
https://www.kiyoh.nl/kinq/

Apotheek Linq reviews| Lees klantreviews over apotheek-linq.nl
28 feb 2017 ... Waar kun je goedkoop geneesmiddelen kopen via internet? Dat kan bij allerlei drogisten en apotheken. Maar welke is betrouwbaar? Op ...
https://nl.trustpilot.com/review/apotheek-linq.nl

BatteryKing.nl reviews| Lees klantreviews over www.batteryking.nl
Omdat het product even niet op voorraad was, is de berichtgeving van BatteryKing en de uiteindelijke levering van mijn bestelling goed verlopen. Nuttig .
https://nl.trustpilot.com/review/www.batteryking.nl

Whitestrips King reviews| Lees klantreviews over whitestrips-king.nl
15 jan 2020 ... 2 consumenten hebben Whitestrips King al beoordeeld. Bekijk hun ervaringen en deel die van jou!
https://nl.trustpilot.com/review/whitestrips-king.nl

Vehicle King reviews| Lees klantreviews over www.vehicleking.nl
Ben je het eens met de sterrenscore van Vehicle King? Bekijk wat 44 klanten hebben geschreven en deel je eigen ervaringen.
https://nl.trustpilot.com/review/www.vehicleking.nl

 

Klachten Kinq.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Kinq.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Kinq.nl':

Klacht Kinq.nl: Product niet geleverd! | Klachtenkompas
28 sep 2016 ... Op 2 augustus j.l. heb ik een bestelling geplaatst voor een "everykey" Tot op heden nog steeds niet geleverd gekregen. Op 6 september besluit ...
https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/kinq.nl/klachten/product-niet-geleverd%21/details?complaintId=8568c4d2-b370-4360-a459-82c38643b7b4

Kinq.nl klacht indienen? Klachtenkompas vraagt om antwoord
Ontevreden over Kinq.nl? Dien hier je klacht in en klachtenkompas vraagt om antwoord bij Kinq.nl.
https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/kinq.nl/details?companyId=2808ddf8-0e6f-4c4f-95f2-e06b62b4f7ae

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

KinQ
20 dec 2016 ... Stichting Webshop Keurmerk verklaart dat: KinQ ... KinQ hanteert tevens de algemene voorwaarden zoals ... Website http://www.kinq.nl.
https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/webwinkel/?key=12981

Klachten en Geschillen - Webshop Keurmerk
... Ergotherapiematerialen.nl http://www.ergotherapiematerialen.nl; KinQ http:// www.kinq.nl; myhumax http://www.myhumax.info; HumaxShop http://humaxshop. nl ...
https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Kinq.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Kinq.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Kinq.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Kinq.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Kinq.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Kinq.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Kinq.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Kinq.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Kinq.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Kinq.nl?

Ga naar Kinq.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met kinq.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van kinq.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.