Menu Zoek

Yoga Stap voor Stap Happy with Yoga

Yoga Stap voor Stap Happy with Yoga
Yoga Stap voor Stap Happy with Yoga

Yoga, yoga, iedereen heeft het erover. Wat ooit begon in het verre oosten is nu gemeengoed op Hollandse bodem. Iedere sportschool biedt Yogalessen aan en iedereen heeft wel een vriend of vriendin die eraan doet. Het kan niet anders of deze hype heeft op zijn minst (terecht) je interesse gewekt. Toch is het mogelijk dat je geen zin hebt om in een groep yoga te doen, of dat je geen zin hebt om ook nog eens een ritje sportschool in je drukke leven in te passen.

Rolf en Melanie van Happy with Yoga hebben daarvoor een oplossing. Zij bieden namelijk een onlinecursus yoga voor beginners aan. Met Yoga Stap voor Stap leer je yoga op de juiste wijze vanaf de basis. In 9 online lessen leer je alle basisoefeningen en creƫer je een goed fundament voor een sterker en flexibeler lichaam. Bovendien kun je rekenen met een gezondere geest en een toename in persoonlijke kracht.

Tijdens de cursus Yoga Stap voor Stap leer je met 9 video`s van een uur de belangrijkste yogahoudingen, bewegingsseries en ontspanningsoefeningen. Daarnaast krijg je een extra video met Yoga filosofie. Met behulp van de video`s heb jij de kans om Yoga te leren op je eigen tempo met het comfort van je favoriete omgeving. Je leert op de juiste manier ademhalen, en het toepassen van deze ademhaling tijdens het bewegen.

Naast het doen van de oefeningen met behulp van de video`s krijg je ook een gratis e-book bij de cursus waar alle houdingen nog eens staan uitgelegd. Deze cursus is daarom ideaal voor de beginner die graag alleen leert. Daarnaast kun je de cursus ook gebruiken om bestaande yogakennis uit te breiden. Verder helpt Yoga bij het verminderen van stress en ontdek je de kracht van juist ademen. Al met al haal je met Yoga Stap voor Stap een scherp geprijsde yoga cursus in huis, die je bovendien zo vaak kijkt als wil.

Download nu!

Formulier

Jouw ervaring

  • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met yoga voor beginners happy with yoga?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van yoga voor beginners happy with yoga. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.