Menu Zoek

Zen Only

Zen Only
Zen Only

Zen Only: hét adres voor de meest pure en natuurlijke huid- en mondverzorgingsproducten. Zen Only is een webshop/groothandel waar alleen natuurlijke cosmetica te koop is die jouw huid, gezondheid én het milieu respecteert. Zo bevatten hun producten nooit parabenen, chemicaliën, siliconen of plastic deeltjes, maar uitsluitend natuurlijke en eerlijke producten waar hoogwaardige ingrediënten op nummer één staan. Bovendien zijn hun producten dierproefvrij en vervaardigd volgens de hoogste en nieuwste kwaliteitseisen. Ook hebben zij producten die ook geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten.

Zen Only gaat altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! De producten van Zen Only zijn universeel en zijn dus geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook hebben zij producten voor baby's. Vooral mensen met een probleemhuid (eczeem, acne, puisten, vlekken, roodheid etc) zijn de doelgroep, maar daarnaast wil iedereen vandaag de dag hun huid verzorgen op een natuurlijke manier. Een manier die buiten de natuurlijke ingrediënten ook daadwerkelijk werkt! Zen Only is een bedrijf dat langzaam steeds meer bekendheid en daarnaast klanten genereert. Zij willen uiteraard dat hun klantenbestand en naamsbekendheid steeds meer groeit. De markten waar zij zich op richten zijn op dit moment voornamelijk Nederland en België.

Download nu!

Formulier

Jouw ervaring

  • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met natuurlijke cosmetica verzorgingsproducten?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van natuurlijke cosmetica verzorgingsproducten. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.