Menu Zoek

Bijdrage verzendkosten P T Barnum

Bijdrage verzendkosten P T Barnum
Bijdrage verzendkosten P T Barnum

Vraag je je wel eens af hoe het kan dat anderen zo makkelijk geld verdienen en jij niet? Lijkt het alsof bij jou de bankrekening sneller aftelt dan dat die optelt? Dan is het wellicht een goed idee om het boek van P.T. Barnum te lezen. Dit boek met de naam 'De Kunst van het Verkrijgen van Geld' schreef Barnum al in het jaar 1880. Toch, ondanks de leeftijd van het boek zijn de lessen die hij erin omschrijft nog altijd van toepassing in het leven van vandaag.

P.T. Barnum was de meest succesvolle ondernemer van zijn tijd en werd omschreven als de grootste showman in de geschiedenis van het universum. In zijn tijd waren koningen en koninginnen gefascineerd van zijn kunsten terwijl hij fortuinen verloor en weer terugwon.

Vandaag de dag maakt 90% van de mensen structureel verlies op de beurs. Deswege is het boek zo relevant, het ontbreekt veel mensen namelijk aan context. Je neemt eenvoudig emotionele besluiten uit angst om meer te verliezen of door de drang om nog meer winst te maken. Toch lijdt dit tot niets anders dan onrust en gereduceerde inkomsten. Zodra je je hiervan bewust bent kun je hiermee gaan rekenen. Pak daarom het boek van P.T. Barnum erbij om helemaal meester te worden van het proces om geld te verdienen.

Wacht niet langer en schaf dit boek aan. Je krijgt namelijk niet alleen het boek toegestuurd, je krijgt ook nog eens gratis het e-book, het audioboek en een gratis training. Al met al betaal je geen rooie cent voor deze schat aan informatie. Alleen de verzendkosten, die minder dan 5 euro zijn, zijn voor jouw rekening. Laat deze kans niet liggen en verbeter je kansen op de financiƫle markt direct!

Download nu!

Formulier

Jouw ervaring

  • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met kunst van het verkrijgen van geld?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van kunst van het verkrijgen van geld. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.