Menu Zoek

FIT 90 Day Bikini Plan

FIT 90 Day Bikini Plan
FIT 90 Day Bikini Plan

Wil je graag afslanken en een slank lichaam ontwikkelen? Wil je daarnaast niet naar de sportschool of heb je daarvoor geen tijd? Overweeg dan om het 'Fit at Home' thuis train programma van FIT te proberen. Met dit pakket kun je waar je maar wil je fitnessdoelen behalen.

Dit pakket bevat 6 vet verbranding en cardio workouts en 3 intensieve kracht en spiermassa workouts. Daarnaast krijg je toegang tot de Facebookgroep van Fit at Home waar je samen met je mede thuissporters je ervaringen kan uitwisselen en van elkaar kan leren. Verder krijg je als bonus de Fit at Home Workout Kalender en het Afslank Receptenboek voor vrouwen.

De workouts zelf worden voorgedaan door ervaren personal trainers. Alle workouts zijn gebaseerd op het HIIT-trainingsprincipe wat betekent dat je korte maar zeer intensieve workouts doet. Het gevolg hiervan is dat je je verbranding een flinke boost geeft waarmee je nog sneller vet verbrandt. Bovendien hoef je maar 2-3 keer per week 30 minuten in je training te investeren voor langdurig succes.

Deze combinatie van het trainen met experts en het tegelijkertijd doen van de workouts waar en wanneer je maar wilt is een garantie voor succes. Een strak buik, billen en benen zijn binnen handbereik. Bovendien word je met dit pakket ook nog eens ondersteund in je planning en bij het juiste eten koken voor effectief afslanken.

Wacht niet met het uitstellen van je sportieve levensstijl. Met Fit at Home ben je onafhankelijk en kun je lekker op je eigen moment sporten. Binnen de kortste keren zie je het buik vet verdwijnen en heb je veel meer energie.

Download nu!

Formulier

Jouw ervaring

  • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met fit 90 day bikini plan?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van fit 90 day bikini plan. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.