Menu Zoek

Johan Lite Boekhoudpakket voor de startende ondernemer

Johan Lite Boekhoudpakket voor de startende ondernemer
Johan Lite Boekhoudpakket voor de startende ondernemer

Ben jij als startende ondernemer op zoek naar een boekhouder maar wil je daarnaast niet te veel betalen? Wil je overigens al je energie investeren in het verder uitbouwen van je onderneming en zo min mogelijk met de financiƫle zaken bezig zijn? Maak dan gebruik van 'Mijn Johan'. Deze online boekhoud hulp helpt jou bij alles wat je nodig hebt op boekhoudgebied. En dat alles voor een scherpe prijs zonder dat je ook maar een minuut tijd verliest aan het luisteren en contact onderhouden met een echte boekhouder.

Mijn Johan is namelijk een programma wat alles automatisch voor jou regelt. Zo helpt het programma je bij het inzicht krijgen in je facturen en leert Johan je om je bedrijfsfinanciƫn te begrijpen zonder dat je je er teveel in hoeft te verdiepen. Het programma laat je namelijk direct zien wat echt belangrijk is en waar je al dan niet een handeling moet treffen. Verder verzorgt het programma ook een prognose waarmee je duidelijk inzicht krijgt wat de mogelijkheden zijn in de toekomst.

In het programma zelf kun je onder andere een debiteuren crediteuren registratie bijhouden. Het maakt daarbij niet uit hoe je alles invoert, of dit nou op volgorde is of niet - het programma doet de rest. Verder helpt Johan je ook bij het doen van een correcte btw-aangifte. Dit helpt ontzettend want normalerwijze is dit een tijdrovend proces. Gelukkig begrijp Johan precies hoe dit werkt en helpt hij je met in vijf minuten aangifte te doen.

Met het Lite Pakket van dit programma betaal je daadwerkelijk een prikkie voor dit topprogramma. Je kunt alles met behulp van Microsoft Office draaien op zowel je Windows Computer als je Apple. Met Johan Lite kun je direct beginnen en je hebt geen enkele voorkennis nodig. Met een eenmalige betaling heb je direct voor het leven toegang tot superprogramma.

Download nu!

Formulier

Jouw ervaring

  • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met boekhouden met johan lite?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van boekhouden met johan lite. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.