Menu Zoek

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Mannen 12kg Kettlebell

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Mannen 12kg Kettlebell
Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Mannen 12kg Kettlebell

Ben je op zoek naar een goed fitnessprogramma waarmee je thuis aan de slag kan? Wil je daarnaast geen hype maar bewezen trainingsmethodes toepassen? Doe dan de Strakkebuikspieren Kettlebell Workout van Jesse van de Velde. Hij weet alles van kettlebells en hoe goed je ze kan gebruiken om fit en sterk te worden. Sinds jaar en dag helpt hij vele cliënten met deze methode hun doelen bereiken.

Van de Velder is onder andere bekend van tijdschriften als het Belgische Goed Gevoel en Slank Flair. In beide gevallen liet hij zien hoe effectief een training met kettlebells is. Deze 'koeienbellen' komen in verschillende gewichtsklassen en worden gebruikt voor specifieke oefeningen. De kracht ligt hem in het feit dat je vaker dan niet je hele lichaam aanspreekt met één oefening. Daarnaast is er een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen aan de trainingen verbonden. Je pompt dus je spieren vol en je hart gaat flink kloppen. Het resultaat is dat je al snel merkt dat je vet verbrandt en dat je spieren met meer definitie tevoorschijn komen.

Met de Strakkebuikspieren Kettlebell Workout krijg je verschillende programma's. Alle zijn voor je hele lichaam en je kan ze eenvoudig thuis uit voeren. Zo bevatten de DVD's trainingen voor vetverbrandingen, kracht en conditie, buikspieren en speciale korte vet-killer work-outs. Dus wat je fitnessdoelen ook zijn er zit altijd een training voor jou bij. Daarnaast krijg je instructies voor stretchoefeningen en kun je het niveau kiezen wat bij je past. Zo kun je ongeacht je instapniveau, altijd deelnemen aan deze supertrainingen.

Als je nu de trainingsdvd's aanschaft krijg je bovendien nog een hoop literatuur cadeau. Daarin leer je alles over de hormonen die helpen bij vetverbranding en je neemt deel aan een 12 weeks coaching programma.

Download nu!

Formulier

Jouw ervaring

  • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met 12 kilo kettlebell workout voor mannen?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van 12 kilo kettlebell workout voor mannen. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.