Menu Zoek

is DectDirect.nl betrouwbaar?

DectDirect.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van DectDirect.nl is daarop geen uitzondering. De website van DectDirect.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt DectDirect.nl over zich zelf?

Elk huishouden en elke bedrijf dient zijn bereikbaarheid optimaal op orde te hebben tegen de meest gunstig voorwaarden. Vanuit die visie en passie werkt DectDirect.NL dagelijks aan het samenstellen, aanbieden en leveren van telecom- en IT oplossingen. De mensen achter DectDirect.NL hebben veel kennis over producten die telefonie en breedband connectiviteit mogelijk maken. Dat maakt dat ze het juiste advies kunnen geven en daarbij altijd op zoek zijn naar de laatste innovaties. Dankzij een zeer efficiënte online organisatie en de grote inkoopkracht kan DectDirect.NL de meest gunstige voorwaarden in de markt bieden.

De installatieservice maakt dat klanten ook nog eens kunnen profiteren van de fysieke installatie in het huis of kantoor waar telefonie en breedband optimaal moet gaan functioneren.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van DectDirect.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van DectDirect.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact DectDirect.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van DectDirect.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Contact - DectDirect.NL
Contact. GlobalWire B.V. - DectDirect.NL Nijverheidsweg 5H 2821AT Stolwijk Tel . +31 10 747 0126 (ma t/m vr - 9.00 tot 16.00 uur) E-mail: info(at)dectdirect.nl
https://www.dectdirect.nl/nl/service/contact/

Algemene voorwaarden - DectDirect.NL
5.1 De Koopovereenkomst komt tot stand op het moment dat u de aankoop van het product en de bijbehorende voorwaarden heeft geaccepteerd. 5.2 Na het ...
https://www.dectdirect.nl/nl/service/general-terms-conditions/

Verzenden & Retourneren - DectDirect.NL
Ons retouradres: DectDirect.NL T.a.v. Afd. Retouren (o.v.v. het ordernummer) ... U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
https://www.dectdirect.nl/nl/service/shipping-returns/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat DectDirect.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op DectDirect.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op DectDirect.nl, check dan zelf handmatig even op http://www.dectdirect.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op DectDirect.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van DectDirect.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door DectDirect.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over DectDirect.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

DectDirect.NL Reviews
Reviews voor DectDirect.NL. Totaal score 9.2. Totaal aantal beoordelingen 1,204 . Beveelt ons aan 97%. Aantal keer bekeken 5,004. Beoordeel ons ...
https://www.kiyoh.nl/dectdirect_nl/

DectDirect.NL betrouwbaar? Reviews en keurmerk
DectDirect.NL veilig? Lees 1214 beoordeling(en) van de webwinkel, bekijk hun gegevens & controleer of ze betrouwbaar zijn.
https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/DectDirect-NL_3559

Overzicht reviews voor DectDirect.NL
09-12-2019 Review voor DectDirect.NL. Mijn Unifi 250W switch had het opeens begeven na 1,5 jaar, dus direct gebeld naar Dectdirect. Gelukkig hadden ze nog  ...
https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/DectDirect-NL_3559/reviews

Onedirect reviews| Lees klantreviews over onedirect.co.nl
Ben je het eens met de sterrenscore van Onedirect? Bekijk wat 843 klanten hebben geschreven en deel je eigen ervaringen.
https://nl.trustpilot.com/review/onedirect.co.nl

DectDirect » Ervaringen voor en door klanten in 2020
Lees hun reviews om een indicatie te krijgen van hoe DectDirect echt in zijn ... Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!
https://nederlandreview.nl/online-shoppen/dectdirect-ervaringen-beoordelingen-reviews

 

Klachten DectDirect.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over DectDirect.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht DectDirect.nl':

DectDirect.NL betrouwbaar? Reviews en keurmerk
DectDirect.NL veilig? Lees 1214 beoordeling(en) van de webwinkel, bekijk hun gegevens & controleer of ze betrouwbaar zijn.
https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/DectDirect-NL_3559

Dectdirect.nl | Reviews & Ervaringen | Kieskeurig.nl
Wil je weten hoe andere mensen Dectdirect.nl ervaren en beoordelen? Kijk dan op Kieskeurig.nl · betrouwbare reviews · voor en door consumenten.
https://www.kieskeurig.nl/winkels/dectdirect.nl/reviews

DectDirect.NL Reviews
Bekijk 1204 reviews en ervaringen van klanten van DectDirect.NL. ... Reviews voor DectDirect.NL. Totaal score 9.2 ... Prima eerste ervaring met DectDirect.
https://www.kiyoh.com/reviews/1047511/dectdirect_nl

DectDirect.NL - Pricewatch Shopreviews - Reviews - Tweakers
Gebruikers over webshop DectDirect.NL. Review toevoegen. Noot voor : U kunt reageren op shopreviews door te klikken op het linkje 'reageer'. Alleen de ...
https://tweakers.net/shopreview/9407/dectdirect-punt-nl/shopreviews/

DectDirect.NL - bol.com
DectDirect.NL. Actief sinds: 5 maart 2015. DectDirect.BE is de telecomspecialist voor het MKB en de consument! De oprichters zijn door de wolgeverfde ...
https://www.bol.com/nl/v/dectdirect-nl/1034017/

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Thuiswinkel.org - Hét keurmerk voor webwinkels
Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor Nederlandse webwinkels. Wij behartigen de belangen van onze leden en geven het Thuiswinkel Waarborg ...
https://www.thuiswinkel.org/

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

DectDirect.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van DectDirect.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of DectDirect.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van DectDirect.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of DectDirect.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als DectDirect.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt DectDirect.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van DectDirect.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of DectDirect.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van DectDirect.nl?

Ga naar DectDirect.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met dectdirect.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van dectdirect.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.