Menu Zoek

is Date4cash.nl betrouwbaar?

Date4cash.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Date4cash.nl is daarop geen uitzondering. De website van Date4cash.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Date4cash.nl over zich zelf?

De website Date4cash.nl is een uniek concept in de dating branche. Door middel van het bieden op dates kunt u in contact komen met een potentiële partner of een leuke eenmalige date.
Op de website heeft u verschillende opties. Of u biedt uzelf aan als date om iemand te ontmoeten, of u biedt op een potentiële date. Zodra iemand geld over heeft voor een date met u, dan zal diegene een bod plaatsen die u vervolgens kunt accepteren. De tweede optie is dat u zelf gaat bieden op leuke dames of heren die u tegenkomt op de website. Het bieden begint vanaf €5,- en u heeft garantie op uw date. Mocht het alsnog niet gebeuren dat u daadwerkelijk afspreekt dan krijgt u gewoon uw geld terug. Na inschrijving kunnen leden bieden op personen die ze interessant vinden. Als het bod wordt geaccepteerd, betaalt de bieder het bedrag aan Date4Cash. Die beheert het geld. Tijdens het afspraakje maken de mensen een selfie, die ze naar date4Cash mailen als bewijs dat de date heeft plaatsgevonden. Daarna betaalt de site het geld uit. Als de date niet heeft plaatsgevonden, wordt het bedrag teruggestort.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Date4cash.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Date4cash.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Date4cash.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Date4cash.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Contact
Contact. U kunt ons bereiken via: info@date4cash.nl of via onderstaand contact formulier. Gegevens. Uw naam. E-mailadres. Bedrijfsnaam Onderwerp Bericht.
https://www.date4cash.nl/t5/contact.htm

Voorwaarden
Date4cash.nl: de online datingservice van Date4cash. 3. D4C Media Nederland: Holding van Date4cash.nl. 4. Lidmaatschap: de overeenkomst tussen het Lid en  ...
https://www.date4cash.nl/t8/voorwaarden.htm

Pakket retour sturen? Bekijk hier hoe je dat doet | PostNL
Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-punt. Heb je van de afzender al een retourlabel  ...
https://www.postnl.nl/klantenservice/retour-sturen/pakket/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Date4cash.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Date4cash.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Date4cash.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.date4cash.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Date4cash.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Date4cash.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Date4cash.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Date4cash.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Date4Cash Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)
Is Date4Cash betrouwbaar? ... 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. ... Date4Cash merklogo voor beoordelingen van online dating ... Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!
https://nederlandreview.nl/dating/date4cash-ervaringen-beoordelingen-reviews

Welke dating site is betrouwbaar en de beste van NL? Lees ...
Wat is de beste datingsite van Nederland? Waar heeft u de meeste ... Alle Dating bedrijven (104). Date4Cash merklogo voor beoordelingen van online dating ...
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating?page=2

Dating sites » Ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
Datingsites. Wat is de beste Datingsite van Nederland? Hier alle datingsite op een rijtje! Lees ervaringen van Nederlanders die U voorgingen.
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating/dating-beoordelingen-ervaring-reviews

{"items": [{"title":"Caiway","url":"\/telecom\/caiway-storingen-reviews ...
... energie\/energie-direct-beoordelingen-ervaring-reviews"},{"title":" VakantieVeilingen.nl","url":"\/vakantie\/vakantieveilingen-nl-beoordelingen- ervaring-reviews"} ...
https://nederlandreview.nl/ajax-search?phrase=

https://nederlandreview.nl/ https://nederlandreview.nl/ervaringen ...
... .nl/ervaringen/vakantie/Zon-vakanties-ervaringen-beoordelingen-reviews ... https://nederlandreview.nl/dating/date4cash-ervaringen-beoordelingen-reviews ...
https://nederlandreview.nl/sitemap.xml

 

Klachten Date4cash.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Date4cash.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Date4cash.nl':

Date4Cash review, ervaringen en klachten - Dating Sites Vergelijken
Mail deze vervolgens naar info@date4cash.nl. Mocht de date niet doorgaan, dan krijg je je geld terug. Indien jouw bod wordt geaccepteerd, moet je het binnen ...
https://www.dating-sites-vergelijken.nl/gespecialiseerde-dating/date4cash-review-ervaringen-en-klachten/

Date4Cash - 15 Reviews - Update: augustus 2020
19 juni 2018 ... Date4Cash Details. Hits: 3634. URL: http://www.date4cash.nl/. Aanbevolen: 78.6 %. Categorieën: Sugar Daddy Dating. Reviews ...
https://www.datingwebsites.nl/reviews/date4cash/

Date4cash: bieden en betalen voor een date
Datingsite-ervaringen.nl: hoe kwamen jullie op het idee voor date4cash.nl? “Ik kreeg veel klachten en ontevredenheid te horen van vrienden en kennissen over  ...
https://www.datingsite-ervaringen.nl/overige-datingsites/bieden-op-een-eerste-date-date4cash-komt-met-nieuw-datingconcept/

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Date4cash.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk.

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Date4cash.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Date4cash.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Date4cash.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Date4cash.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Date4cash.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Date4cash.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Date4cash.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Date4cash.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Date4cash.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Date4cash.nl?

Ga naar Date4cash.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met date4cash.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van date4cash.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.