Menu Zoek

is Beleggingspanden.nl betrouwbaar?

Beleggingspanden.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Beleggingspanden.nl is daarop geen uitzondering. De website van Beleggingspanden.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Beleggingspanden.nl over zich zelf?

Beleggingspanden.nl is in 1998 opgericht om vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen doorzichtig en overzichtelijk te maken. Beleggingspanden.nl heeft het grootste aanbod van vastgoedbeleggingen. Voor degene die in vastgoed willen beleggen is dit het portaal om te starten.

Wat doet Beleggingspanden.nl?
Voor beleggers die in vastgoed willen beleggen is Beleggingspanden.nl hét vastgoedportaal! Zeker gezien het feit dat de resultaten op de beurs de afgelopen tijd minder goed zijn is het beleggen in vastgoed een interessante beleggingsvorm.

Wanneer men overweegt om in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. Men investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor een directe maandelijkse cashflow gegenereert wordt. Onder de rubriek 'aanbod' staan op Beleggingspanden.nl meer dan 500 beleggingsobjecten.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Beleggingspanden.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Beleggingspanden.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Beleggingspanden.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Beleggingspanden.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Contact - Beleggingspanden.nl - Beleggingspanden.nl
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag 12.00 uur - 17.00 uur. Beleggingspanden.nl B.V.. Laan der Hesperiden 68 1076 DX ...
https://www.beleggingspanden.nl/dynamic/index/beleggingspanden/Beleggingspanden.nl---Contact-informatie.html

Algemene Voorwaarden Beleggingspanden.nl - Beleggingspanden.nl
12 feb 2019 ... De algemene voorwaarden van Beleggingspanden.nl B.V. zijn in werking getreden met ingang van 1 november 2005. Deze voorwaarden zijn ...
https://www.beleggingspanden.nl/dynamic/index/beleggingspanden/Algemene-bepalingen,-algemene-voorwaarden.html

Uw beleggingspand koopt/verkoopt u via Beleggingspanden.nl
Beleggingspanden.nl is een landelijk opererend platform dat zich sinds 1998 heeft gespecialiseerd in de verkoop van beleggingsvastgoed. Door effectief en ...
https://www.beleggingspanden.nl/dynamic/index

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Beleggingspanden.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Beleggingspanden.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Beleggingspanden.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.beleggingspanden.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Beleggingspanden.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Beleggingspanden.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Beleggingspanden.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Beleggingspanden.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Beleggingspanden.nl » Ervaringen van echte klanten
Is Beleggingspanden.nl betrouwbaar? Hoe beoordelen klanten ze in augustus 2020? ✓ 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten.
https://nederlandreview.nl/financieel/beleggingspanden-nl-ervaringen-beoordelingen-reviews

Beleggingspanden-Financiering.nl - Baarn - Beoordelingen
Weten of dit bedrijf betrouwbaar is? Bekijk beoordelingen over Beleggingspanden-Financiering.nl via Custorate.
https://www.custorate.nl/beoordelingen/beleggingspanden-financiering.nl

Trustpilot-reviews: ervaar de impact van reviews
Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil. Lees, schrijf en deel reviews op Trustpilot.
https://nl.trustpilot.com/

Bitcoin Circuit » Ervaringen voor en door klanten in 2020
100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. ... Beleggingspanden.nl merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten ...
https://nederlandreview.nl/financieel/bitcoin-circuit-ervaringen-beoordelingen-reviews

Bitcoin Revival » Ervaringen voor en door klanten in 2020
100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. ... Beleggingspanden.nl merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten ...
https://nederlandreview.nl/financieel/bitcoin-revival-ervaringen-beoordelingen-reviews

 

Klachten Beleggingspanden.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Beleggingspanden.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Beleggingspanden.nl':

Beleggingspanden.nl » Ervaringen van echte klanten
Hoe betrouwbaar vinden klanten het advies van Beleggingspanden.nl in onroerend goed? Beleggingspanden.nl. Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews ...
https://nederlandreview.nl/financieel/beleggingspanden-nl-ervaringen-beoordelingen-reviews

Nick Blom (@BlomNick) | Twitter
... Software development. Rotterdam, Nederland. ... Rotterdam, The Netherlands · nickblom.com ... Beleggingspanden.nl @beleggingspand · De Scherpe Pen @ ...
https://twitter.com/blomnick?lang=sk

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Beleggingspanden.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk.

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Beleggingspanden.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Beleggingspanden.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Beleggingspanden.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Beleggingspanden.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Beleggingspanden.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Beleggingspanden.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Beleggingspanden.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Beleggingspanden.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Beleggingspanden.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Beleggingspanden.nl?

Ga naar Beleggingspanden.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met beleggingspanden.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van beleggingspanden.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.