Menu Zoek

is Audioshop.nl betrouwbaar?

Audioshop.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Audioshop.nl is daarop geen uitzondering. De website van Audioshop.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Audioshop.nl over zich zelf?

Audio Shop is officieel dealer van Soundmaster voor Nederland en België. Met een fantastisch programma aan retro audio, DAB+ en internetradio's biedt Soundmaster een hoogwaardige serie aan kwaliteitsproducten voor jong en oud. Van retro platenspeler met opnamefunctie tot hippe bluetooth speakers : Soundmaster biedt de kwaliteit die u gewend bent tegen de allerbeste prijzen!

Audio Shop is onderdeel van Dutch Music Corporation, en daarmee onderdeel van een grote muzikale familie aan A-kwaliteits muziekwinkels. Voor u als klant betekent dat o.a. altijd de beste service op de producten, productkennis en hoogstaand advies door onze specialisten, 2 jaar standaard garantie.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Audioshop.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Audioshop.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Audioshop.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Audioshop.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Audioshop.nl
Audio Shop | Soundmaster, GPO, Roadstar, Muse en nog veel meer.| Altijd scherpe Prijs, Direct uit Voorraad Leverbaar én Audioshop Service! Kijk verder naar ...
https://www.audioshop.nl/

Audioshop.nl
Audio Shop | Soundmaster, GPO, Roadstar, Muse en nog veel meer.| Altijd scherpe Prijs, Direct uit Voorraad Leverbaar én Audioshop Service! Kijk verder naar ...
https://www.audioshop.nl/

Audioshop.nl
Audio Shop | Soundmaster, GPO, Roadstar, Muse en nog veel meer.| Altijd scherpe Prijs, Direct uit Voorraad Leverbaar én Audioshop Service! Kijk verder naar ...
https://www.audioshop.nl/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Audioshop.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Audioshop.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Audioshop.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.audioshop.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Audioshop.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Audioshop.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Audioshop.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Audioshop.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Audioshop.nl betrouwbaar? Reviews en keurmerk
U kunt bij ons terecht voor de nieuwste retro audio, DAB+ en internetradio's. Wij bieden audiosystemen aan van topmerken zoals Soundmaster, Ricatech en GPO .
https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Audioshop-nl_10176

Overzicht reviews voor Audioshop.nl
U kunt bij ons terecht voor de nieuwste retro audio, DAB+ en internetradio's. Wij bieden audiosystemen aan van topmerken zoals Soundmaster, Ricatech en GPO .
https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Audioshop-nl_10176/reviews

Caraudioshop.nl Reviews
Reviews voor Caraudioshop.nl. Totaal score 9.1. Totaal aantal beoordelingen 579. Beveelt ons aan 95%. Aantal keer bekeken 2,402. Beoordeel ons ...
https://www.kiyoh.nl/caraudioshop/

Audioshop » Ervaringen voor en door klanten in 2020
Is Audioshop betrouwbaar? Hoe beoordelen klanten ze in augustus 2020? ✓ 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. Lees het hier »
https://nederlandreview.nl/online-shoppen/audioshop-ervaringen-beoordelingen-reviews

Hificorner reviews| Lees klantreviews over www.hificorner.nl
Ben je het eens met de sterrenscore van Hificorner? Bekijk wat 3.479 klanten hebben geschreven en deel je eigen ervaringen.
https://nl.trustpilot.com/review/www.hificorner.nl

 

Klachten Audioshop.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Audioshop.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Audioshop.nl':

Klacht Audioshop.nl: Onder garantie op korte termijn leveren van ...
25 okt 2018 ... Op 20-10-2017 Ricatech Jukebox RR2000 aangekocht bij Audioshop ter waarde van 988,- euro Ivm uitval jukebox meerdere malen moeten ...
https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/audioshop.nl/klachten/onder-garantie-op-korte-termijn-leveren-van-een-goedwerkende-rr2000-jukebox/details?complaintId=91f3f234-9a7d-4951-a06b-ab2bc1e10750

Overzicht reviews voor Audioshop.nl
Audioshop.nl is dé online specialist op het gebied van audio apparatuur. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste retro audio, DAB+ en internetradio's. Wij bieden  ...
https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Audioshop-nl_10176/reviews

Audioshop.nl klacht indienen? Klachtenkompas vraagt om antwoord
29 okt 2018 ... Ontevreden over Audioshop.nl? Dien hier je klacht in en klachtenkompas vraagt om antwoord bij Audioshop.nl.
https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/audioshop.nl/details?companyId=44575136-6e46-40ea-8b8e-e0682ec41814

Over ons
Audioshop.nl is dé online specialist op het gebied van audio apparatuur. ... directe garantie via Audioshop.nl;; een oplossing naar tevredenheid bij klachten;  ...
https://www.ibiza-audio.nl/over-ons

Madison MAD-858F-WH | 10-3011MA | Ibiza Audio
Audio Shop. view_headline ... De waardering van www.audioshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 66 reviews. Copyright ...
https://www.ibiza-audio.be/madison-mad-858f-wh

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

iZi-deals
20 jan 2014 ... Postcode 4817 BL. Stad Breda. Land Nederland. Telefoonnummer 0800 2200 031. E-mail. Website https://izi-deals.nl. KvK nummer 24145961.
https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/webwinkel/?key=8610

orange-audio.com - lid van Thuiswinkel.org
Thuiswinkel Markt Monitor · Thuiswinkel Waarborg bekendheid · Online betalen · Retail Insiders · Feestdagenonderzoeken · Aantal webwinkels in Nederland.
https://www.thuiswinkel.org/leden/orange-audio.com

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Audioshop.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Audioshop.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Audioshop.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Audioshop.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Audioshop.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Audioshop.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Audioshop.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Audioshop.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Audioshop.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Audioshop.nl?

Ga naar Audioshop.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met audioshop.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van audioshop.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.