Menu Zoek

is Alleenstaande-mamas.nl betrouwbaar?

Alleenstaande-mamas.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Alleenstaande-mamas.nl is daarop geen uitzondering. De website van Alleenstaande-mamas.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Alleenstaande-mamas.nl over zich zelf?

Alleenstaande-Mamas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Alleenstaande-mamas.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Alleenstaande-mamas.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Alleenstaande-mamas.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Alleenstaande-mamas.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Privacy- en cookiebeleid | AlleenStaande-Mamas.nl
Daarbij gaat het onder andere om het opstellen van een profiel op AlleenStaande-Mamas.nl, contact leggen met andere deelnemers, etc. Hiervoor worden ook ...
https://www.alleenstaande-mamas.nl/Dating/Info/Privacy

Algemene voorwaarden | AlleenStaande-Mamas.nl
Deze Algemene Voorwaarden zijn van kracht met ingang van 29 augustus 2019. Artikel 1: Definities. AlleenStaande-Mamas.nl: de besloten vennootschap met ...
https://www.alleenstaande-mamas.nl/Dating/Info/Terms

Dating voor alleenstaande mama's (en papa's) | AlleenStaande ...
Alleenstaande-Mamas.nl is de ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's ( en papa's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een ...
https://www.alleenstaande-mamas.nl/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Alleenstaande-mamas.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Alleenstaande-mamas.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Alleenstaande-mamas.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.alleenstaande-mamas.nl/Dating/Register of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op Alleenstaande-mamas.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Alleenstaande-mamas.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Alleenstaande-mamas.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over Alleenstaande-mamas.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

Alleenstaande Mama's » Ervaringen over dating
Is Alleenstaande Mama's betrouwbaar? Hoe beoordelen klanten ze in augustus 2020? ✓ 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten.
https://nederlandreview.nl/dating/alleenstaande-mamas-ervaringen-beoordelingen-reviews

Kraamzorg Mama reviews| Lees klantreviews over www ...
Ben je het eens met de sterrenscore van Kraamzorg Mama? Bekijk wat 303 ... ervaringen. | Lees 261-280 reviews van in totaal 303. ... www.kraamzor gmama. nl.
https://nl.trustpilot.com/review/www.kraamzorgmama.nl?page=14

Langemensen-Dating.nl » Lees reviews van klanten
Alleenstaande-Mamas.nl; SmartSingles.nl; Maatjemeer-Match.nl en nog veel meer…. 10 voordelen van lang zijn ...
https://nederlandreview.nl/dating/langemensen-dating-nl-ervaringen-beoordelingen-reviews

Alleenstaande Moeders » Lees ervaringen over dating
100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. Lees het ... Waarom zou je kiezen voor de services van alleenstaande-moeders.nl? Natuurlijk is ...
https://nederlandreview.nl/dating/alleenstaande-moeders-ervaringen-beoordelingen-reviews

Alleenstaande Papa's » Ervaringen over dating
Over AlleenStaande-Papas.nl. De website Alleenstaande papa's is een plek waar Alleenstaande papa's ook Alleenstaande mama's of andere vrouwen kunnen ...
https://nederlandreview.nl/dating/alleenstaande-papas-ervaringen-beoordelingen-reviews

 

Klachten Alleenstaande-mamas.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over Alleenstaande-mamas.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht Alleenstaande-mamas.nl':

Alleenstaande-Mamas.nl datingsite ervaringen, reviews ...
Deel dan jouw Alleenstaande-mamas.nl klachten en vertel wat jouw ervaring is met deze site. Veelgestelde vragen. Contact. Start met beoordelen.
https://www.ervaringensite.nl/datingsites/alleenstaande-mamas-nl-datingsite-ervaringen-reviews-beoordelingen-en-klachten

AlleenStaande-Mamas.nl - Ervaringen, Reviews en Klachten ...
AlleenStaande-Mamas.nl - Ervaringen, Reviews en Klachten - Update: juni 2020. Last updated: 24 november 2018. AlleenStaande-Mamas.nl informatie ...
https://www.datingwebsites.nl/reviews/alleenstaande-mamas-nl/

Alleenstaande Mamas - 27 Reviews | Lees hier alle Ervaringen!
4 jan 2016 ... Bekijk hier de datingsite Alleenstaande-mamas.nl. ... Networks, kun je zeker stellen dat Safe Dating Networks ervaring heeft met het opstellen ...
https://www.datingsites.nl/vrouw-zoekt-man/alleenstaande-mamas

Alleenstaande-Mamas - Ervaringen, Reviews en Klachten - Update ...
10 okt 2018 ... Reviews over Alleenstaande-Mamas - Op AlleenStaande-Mamas.nl kunnen single ouders zich inschrijven om op zoek te gaan naar contact ...
https://www.datingwebsites.nl/reviews/alleenstaande-mamas/

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

Alleenstaande-mamas.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk.

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

Alleenstaande-mamas.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van Alleenstaande-mamas.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of Alleenstaande-mamas.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van Alleenstaande-mamas.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of Alleenstaande-mamas.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als Alleenstaande-mamas.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt Alleenstaande-mamas.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van Alleenstaande-mamas.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of Alleenstaande-mamas.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van Alleenstaande-mamas.nl?

Ga naar Alleenstaande-mamas.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met alleenstaande-mamas.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van alleenstaande-mamas.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.