Menu Zoek

is 40plusrelatie.nl betrouwbaar?

40plusrelatie.nl

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van 40plusrelatie.nl is daarop geen uitzondering. De website van 40plusrelatie.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt 40plusrelatie.nl over zich zelf?

40PlusRelatie.nl is persoonlijke dating voor singles vanaf 40 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

• 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling;
• Kantoren in heel Nederland;
• Groot bestand singles, waardoor grote slagingskans;
• Passende doelgroep voor singles van 40 tot 80 jaar;
• Eigen vaste consulent in de regio, die alle cliënten goed kent;
• Wij hebben het Singles Keurmerk van de branchevereniging;
• Aangesloten bij CBP (wet bescherming persoonsgegevens).

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van 40plusrelatie.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van 40plusrelatie.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact 40plusrelatie.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van 40plusrelatie.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

40PlusRelatie: Het grootste relatiebemiddelingsbureau voor singles ...
Relatiebemiddeling speciaal voor singles vanaf 40 jaar!
https://www.40plusrelatie.nl/

40PlusRelatie: Het grootste relatiebemiddelingsbureau voor singles ...
Relatiebemiddeling speciaal voor singles vanaf 40 jaar!
https://www.40plusrelatie.nl/

40PlusRelatie: Het grootste relatiebemiddelingsbureau voor singles ...
Relatiebemiddeling speciaal voor singles vanaf 40 jaar!
https://www.40plusrelatie.nl/

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat 40plusrelatie.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op 40plusrelatie.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op 40plusrelatie.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.40plusrelatie.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

check het op 40plusrelatie.nl

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van 40plusrelatie.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door 40plusrelatie.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

Laten we eens kijken op 9 Nederlandse website die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van klantenbeoordelingen over externe websites of en wat zij te vertellen hebben over 40plusrelatie.nl. Hieronder het lijstje van review websites die we daar voor gebruiken. Mail me gerust als jij vindt dat er een reviewsite aan dit lijst ontbreekt.

 • feedbackcompany.nl
 • webwinkelkeur.nl
 • custorate.nl
 • klantenvertellen.nl
 • kiyoh.nl
 • ekomi.nl
 • nl.trustpilot.com
 • trustedshops.nl
 • nederlandreview.nl

Dit zijn de topresultaten van Google (maximaal 5).

40PlusRelatie » Lees reviews en beoordelingen van klanten
Wel vragen ze je om eventuele opmerkingen over de organisatie, website of overige vragen te mailen naar info@40plusrelatie.nl. Jouw review ook hier? Heb jij je ...
https://nederlandreview.nl/dating/40plusrelatie-ervaringen-beoordelingen-reviews

40 Plus Relatie - Zoetermeer - Beoordelingen
40PlusRelatie.nl is datingsite voor singles vanaf 40 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wij hebben 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling ...
https://www.custorate.nl/beoordelingen/40-plus-relatie

Dating sites » Ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
Datingsites. Wat is de beste Datingsite van Nederland? Hier alle datingsite op een rijtje! Lees ervaringen van Nederlanders die U voorgingen.
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating/dating-beoordelingen-ervaring-reviews

Be2 » Dating ervaringen, beoordelingen & succesverhalen!
100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. Lees het hier ... Dat kan naar klantenservice@be2.nl. Verder zijn er ... Ervaringen en review over dating bij Be2. ... 40PlusRelatie merklogo voor beoordelingen van online dating ...
https://nederlandreview.nl/dating/be2-ervaringen-beoordelingen-reviews

Welke dating site is betrouwbaar en de beste van NL? Lees ...
En lees natuurlijk altijd de datingsites reviews van onze gebruikers! Moet ik betalen voor een dating site? Bij de meeste sites kun je je gratis inschrijven, en heb je ...
https://nederlandreview.nl/ervaringen/dating

 

Klachten 40plusrelatie.nl

Laten we eens kijken of mensen een klacht hebben over 40plusrelatie.nl. Natuurlijk gaat er altijd wel eens iets mis bij een online aankoop en plaatst men sneller een negatieve recensie of klacht dan dat zij uit zich zelf een positieve review plaatsen ergens op internet. Echter op het moment dat de betrouwbaarheid van een website in het geding komt, wees dan extra op je hoede.

De topresultaten als ik Google op 'klacht 40plusrelatie.nl':

40PlusRelatie » Lees reviews en beoordelingen van klanten
40PlusRelatie merklogo voor beoordelingen van online dating ... ze je om eventuele opmerkingen over de organisatie, website of overige vragen te mailen naar info@40plusrelatie.nl. ... Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4) .
https://nederlandreview.nl/dating/40plusrelatie-ervaringen-beoordelingen-reviews

40PlusRelatie reviews, ervaringen en klachten - Dating Sites ...
Middels enkele stappen kun je op 40Plusrelatie.nl een profiel aanmaken. De inschrijving op deze datingsite wordt afgerond met een intakegesprek en een ...
https://www.dating-sites-vergelijken.nl/senioren-datingsites/40plusrelatie/

40plusrelatie.nl - 15 Reviews | Lees hier alle Ervaringen!
10 juni 2015 ... Met deze persoonlijke touch onderscheid 40plusrelatie zich van andere dating sites. De medewerkers van 40 plus relatie vinden het belangrijk ...
https://www.datingsites.nl/50-plus-dating/40plusrelatie-nl

Klacht 40plusrelatie.nl: ZE HADDEN ZO VEEL MANNEN ...
2 dagen geleden ... KRYG GEEN EEN VOORSTEL NIKS TOTAAL NIKS MENSEN TRAP ER NIET IN KWETSBARE MENSEN EEN HOOP GELD UIT DE ZAKKEN ...
https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/40plusrelatie.nl/klachten/ze-hadden-zo-veel-mannen-ingeschreven%3F%3F%3F%3F/details?complaintId=866de52d-ee8c-4af2-85f0-c1f57949afc6

 

Zoek naar een keurmerk

Tegenwoordig zijn er veel verschillende keurmerken. Sommige van deze keurmerken - zoals Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk - hebben een samenwerking met de Consumentenbond. Om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen moet een website aan bepaalde svoorwaarden voldoen. De bij deze keurmerken aangesloten leden hebben een 2-zijdige algemene leveringsvoorwaarden opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. En je kunt naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen als je een geschil hebt met een aangesloten webwinkel. Hierdoor is de betrouwbaarheid van een website een stuk beter.

40plusrelatie.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk.

 

Maakt HTTPS een website betrouwbaar?

'HTTPS' - het welbekende groene slotje in de adresbalk van je browser - is een beveiligde methode van het versturen van je gegevens. Je (persoonlijke) gegevens worden door een zogenaamd SSL certificaat versleuteld zodat hackers deze gegevens niet kunnen onderscheppen en misbruiken. HTTPS zegt dus zeker iets over de veiligheid van je gegevens maar garandeert niet per definitie dat een website betrouwbaar is.

40plusrelatie.nl verstuurt je gegevens NIET over een beveiligde https omgeving! Je gegevens kunnen dus onderschept worden.

 

Conclusie: let op de kleine dingen

De betrouwbaarheid van 40plusrelatie.nl is goed te meten. Let vooral op de kleine dingen als bedrijfsgegevens en laat je goed informeren over de service en levering van de website d.m.v. de online reviews die op internet te vinden zijn. Wil je extra zekerheid? Kijk dan of 40plusrelatie.nl is aangesloten bij een van de gerenommeerde keurmerken, zij ondersteunen namelijk ook vaak bij geschillen d.m.v. een onafhankelijke geschillencommissie. Als je veel waarde hecht aan het veilig versturen van jouw (persoonlijke) gegevens, doe dan uitsluitend zaken met een website met een groen slotje in de adresbalk.

Tips!

Hieronder een aantal tips die je zelf kunt doen om de betrouwbaarheid van een website te kunnen beoordelen.

 • Google eens op het rekeningnumer van 40plusrelatie.nl. Als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn, dan krijg je dat te zien.
 • Check op de website van de Politie of 40plusrelatie.nl daar bekend staat als malafide partij.
 • Als een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft als -korting, -deals, -sale, let dan goed op! Dit soort toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.
 • Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo! Ga naar kieskeurig.nl, beslist.nl of tweakers.nl/pricewatch om prijzen te vergelijken.
 • Wees op je hoede als 40plusrelatie.nl je uitsluitend vooraf laat betalen. Webshops zijn wettelijk verplicht om consumenten ook (gedeeltelijk) achteraf te laten betalen.
 • Gebruikt 40plusrelatie.nl alleen een chatfunctie of e-mailadres, dan is dat vaak een indicatie dat er iets niet klopt.
 • Check bij SIDN (voor .nl domeinnamen of bij Who.is wanneer de domeinnaam van 40plusrelatie.nl geregistreerd is. Als dit pas onlangs is gedaan, kan dat een indicatie zijn dat er iets niet pluis is.
 • Controleer bij de Kamer van Koophandel of 40plusrelatie.nl staat ingeschreven. Het KvK-nummer en BTW-nummer moeten worden vermeld op de website en in alle correspondentie. Let op: ook de gegevens van de Kamer van Koophandel kunnen nep zijn. Gebruik dit dus niet als het enige controlemiddel.

Overtuigd van de betrouwbaarheid van 40plusrelatie.nl?

Ga naar 40plusrelatie.nl

Formulier

Jouw ervaring

 • Velden met een zijn verplichtHeb jij ervaring met 40plusrelatie.nl?
Plaats je ervaring op deze pagina d.m.v. bovenstaand formulier en help andere potentiele klanten van 40plusrelatie.nl. Je verhaal wordt gepubliceerd op deze pagina zonder je emailadres uiteraard.